Seval Anne Anaokulu
ATATÜRK MAH. 01061 NOLU SK. NO 2 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

VİZYON

vizyonumuz; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda MEB’in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı, aile katılımını önemseyen ve değerler eğitimini ön planda tutan bir yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Okulumuzda öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan kısacası değerleriyle iç içe ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar. Kurumumuzda açık kapı politikası izlenmektedir; başta velilerimiz olmak üzere isteyen herkes, anaokulumuzu ziyaret edebilir. Seval Anne Anaokulu olarak, ailelerimizin katılımını gönülden desteklemekte, onlara kendilerini çocuk eğitimi ve gelişimiyle ilgili konularda geliştirebilecekleri, öğretmenlerimizle birlikte çocuklarının eğitimiyle ilgili sorumlulukları paylaşabilecekleri bir ortam sunmaktayız.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM